24 Haziran 2013 Pazartesi

Battle Of The Immortals Oto Saldırı Sistemi

Merhabalar Battle of the Immortals‘taki oto saldırı sisteminden kısaca bahsetmek gerekirse;

Oto saldırı sistemi, var olan enerjiniz üzerinden çalışan ve karakterinizin belirlediğiniz işlemleri otomatik olarak gerçekleştirmesini sağlayan bir sistemdir. Aşağıdaki resimden de görebileceğiniz üzere, oyun içerisinde Z tuşuna bastığınızda bir pencere açılacaktır. Bu pencere içerisinden gerekli ayarlamaları yapabilmeniz mümkün.



Savaş Seçenekleri kısmından yaşam puanınızın veya mana puanınızın düşmesi gibi durumlarda kullanılacak olan eşyaları belirleyebilirsiniz. Yaratık Filtresi kısmından, bulunduğunuz bölgede saldırmak istediğiniz yaratıkları seçerek karakterinizin sadece o yaratığa saldırmasını sağlayabilirsiniz. Oto Toplama kısmından, yaratıklardan düşen eşyalardan hangilerini toplamak istediğinizi belirleyebilirsiniz. Pet Ayarları kısmından petiniz için gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. En altta bulunan yetenek barlarına, karakterinizin kullanmasını istediğiniz yeteneklerinizi dizebilirsiniz. En altta sağda bulunan Aktif Et butonu ile oto saldırı sistemini aktif ederek Enerjiniz bitene dek bu işlemi sürdürebilmeniz mümkündür.

Battle Of The Immortals oynamak için sabırsızlıkla bekleyen oyuncularımız, bizi Facebook ve Forum ayfalarımızdan takip etmeyi unutmayınız.

0 yorum :

Yorum Gönder