10 Haziran 2013 Pazartesi

Battle Of The Immortals İlk Bineğinizi Elde Etme

Atlantis'e vardıktan hemen sonra, Bilge Şövalye Mistra'ya gidip Sorumlu görevini alıp Şövalye Zindanı'ndaki Hannibal'i öldürün. Görevi tamamlamak için Svy 20'den düşük olmalısınız. Fakat binek kullanmak için Svy 25 olmanız gerekir. Görevden Vasıfsız Binek Nişanı elde edebilirsiniz. Vasıfsız Binek Nişanı'na sağ tıklayarak  sınıfa özgü bineğinize kavuşabilirsiniz. Her sınıf, kendine özgü bir bineğe sahip olur:

Tegin: Dinozor, 
Bledar: Süvari Atı, 
Thrin: Dev Kurt, 
Solbon: Kara Süvari Atı, 
Merdümgriz: Deve kuşu.


Envanterden bineğe sağ tıklarsanız binek arayüzünü açabilirsiniz. Arayüze Z veya "Hizmetkar" penceresinden de ulaşılabilir. Bunlar oyunda yer alan pek çok binekten sadece bir kaçıdır. Ayrıca ZEN pazarından çeşit çeşit binekler satın alabilir veya pek çok kaynaktan elde edebilirsiniz (bkz liste). Binek butonuna tıklayarak bineğinizi çağırabilir, İn butonu ile bineğinizden inebilirsiniz. Ayrıca Özel Yetenek penceresinde bulunan ikonu kısayol barına sürükleyerek binek kullanımını hızlandırabilirsiniz. Binekteyken hareket hızınız artar fakat dövüşemezsiniz. Ayrıca indikten sonra 30 dk geçerli olan sınıfa özgü güçlendirme de alırsınız. Dövüşlerde yardımcı olacak bu güçlendirmeyi almak için sık sık bineğinize binmeyi unutmayın.
Battle of immortals kaydol ekranına gitmek için 

2 yorum :

  1. binekte sınırlandırma varmı? tekrar çağırma süresi vb gibi ?

    YanıtlaSil
  2. seviye 20 den aşşağı olmamalısınız diyosunda görev 20 de geliyo bildiğim kadarıyla ben o zindana nasıl gideceğimide bilmiyorum anlamadım hiç bi şey

    YanıtlaSil