10 Haziran 2013 Pazartesi

Battle Of The Immortals Binek Geliştirme

Binekleri güçlendirdiğinizde sadece özellikleri artmaz, ayrıca her bir üst seviyede görünüşleri de değişir. Başlangıç bineğinizi güçlendirmek için bir veya daha fazla Vasıfsız Binek Cevherine sahip olmanız gerekir. Bunlar için Pazar Yeri'ni kullanabilirsiniz, ayrıca Svy 30'a ulaştıktan sonra görevlerden de elde edebilirsiniz.

Svy 30'daki Atlantis Meydanı'ndaki Dhocky'den alınan Tanrısal Rehber görevi ile pek çok Vasıfsız Binek Cevheri toplayabilirsiniz. Birkaç OOKye uğradıktan sonra Binek Eğitmeni Maelor'dan 3 Vasıfsız Binek Cevheri alabilirsiniz. Ana senaryo görevlerinden Svy 31 Denizlerde Arama Çalışması göreviyle Bermingham'dan da Binek Cevheri elde edebilirsiniz. Bu görevi size Agamemnon verecektir.

Üç ve daha fazla Vasıfsız Binek Cevheri elde ettikten sonra bineğinizin rütbesini yükseltme zamanı gelmiştir. Binek penceresini açın ve bineğinizden inin. Ardından Güçlendirme butonuna basın.
İlk geliştirme rütbesini başarmak oldukça kolaydır, %80'lik bir başarı oranı bulunur. Binek geliştirirken gelişim rütbesi yükseldikçe rütbe geliştirme başarı şansı düşer. Her bir başarısızlık bir rütbe düşümü ile sonuçlanacağından, sabırsız davranmamaya çalışın. Rütbe 2 sizin için başlangıç amacı olsun. Başarılı geliştirmeden sonra binek rütbenize bir yıldız eklendiğini göreceksiniz. Ayrıca bineğinizde de görsel değişiklikler olacak.


İlerleyen zamanlarda Vasıfsız Binek Cevheriniz arttıkça bineğinizi 4'e kadar yükseltebilirsiniz. Böylelikle
binekle ilgili yetenekleriniz katlanacaktır. Bu yeteneklerin ikonları binek pencerenizde gözükür ve diğer yetenekler gibi kısayol barına sürüklenebilir.
Battle Of The Immortals oynamak için sabırsızlıkla bekleyen oyuncularımız, bizi Facebook ve Forum sayfalarımızdan takip etmeyi unutmayınız.

0 yorum :

Yorum Gönder