1 Haziran 2013 Cumartesi

Battle O The Immortals Evlilik Sistemi

Merhaba arkadaşlar sizlere bu blog yazımda Battle Of The Immortals'da evlenmek için neler gerektiğinden bahsedeceğim.

Evlenecek oyuncuların öncelikle seviye 50'ye ulaşmaları gerekmektedir. Evlenmek için evlenilecek kişiyle olan arkadaşlık seviyesi 10.000'in üzerinde olmalıdır.


Level Arkadaşlık puanı Buff gücü 

Akrabalık: 1+ 20 
Romantik: 21+ 30 
Sevgi: 1,000+ 40 
Aşk: 5,500+ 50 
Beraber yaşamak: 30,000+ 60 
Karşılıklı sevgi: 80,000+ 80 
Soulmates: 160,000+ 100 
Ölüm bizi ayırana 300,000+ 120 
kadar: 
Ebediyet için: 150 

Arkadaşlık puanını arttırmanın iki yolu vardır;
1. Oynarken aynı partide bulunmanız.
2. yol ise çiçek vermektir. Çiçek tohumları Lynoria'da satıştadır. Bu gül tohumunu satın almanız gerekecektir. Tohumu büyütmek için saat 7 ve 8'de Foraging Grounds'da beliren Yeşil Bitkilerden 10 adet Dew toplayarak ve bunları birleştirerek Morning Dew oluşturursunuz. Bu sayede tohumu büyütebilirsiniz. Gerekli materyalleri elde ettiğinizde Handicraft becerisine sahip olan oyuncular gül yapabilirler.

Bu gülü başka bir oyuncuya verebilmek için, oyuncuya sağ tıklayın, karakter penceresini açın ve veri sekmesine tıklayınız. Aşağıda bulunan menüden ne kadar gül vermek istediğinizi seçiniz. Her gül 50 arkadaşlık puanı kazandırmaktadır. Bir seferde 99 adet çiçek verirseniz güller gökyüzünden aşağı yağacaktır.


Her iki oyuncu da 10.000 veya üstü bir arkadaşlık puanına sahip olduğunda, Atlantis'te bulunan Temoross'a giderek Engage görevini alabilirler. Bu görevi tamamlamak çok zor değildir ancak bu görevi yaparken sevgiliniz ile aynı grupta bulunmanız gerekmektedir.

İki oyuncuya da farklı görev objeleri verilmesine rağmen görevin ismi Aşka Tanıklık 1. olacaktır. Eşlerin Atlantis'te bulunan Mophis ile konuşarak düşler diyarına gitmeleri gerekecektir. Orada görev objelerini bulabilirler.

Erkek:
Erkek oyuncu Aşka Tanıklık 2. görevini alacağı Growth of Love ile konuşmalıdır. Görevi tamamladıktan sonra Temoross'a geri gelerek evlenmek için hazır olduğunuzu ilan edebilirsiniz.

Kadın:
Kadın oyuncu Aşka Tanıklık 2. görevini alacağı Fairy of Love ile konuşmalıdır.

Ve işte düğün günü: 

Evlenmek için Temeross'a gidip evliklik ücretini vererek eşler evlenebilirler. Ama fazlasını istiyorsanız romantik bir mekanda düğün yapabilirsiniz. Elbette Marketplace'den alınan Deluxe Wedding eşyasına sahipseniz. Eşler mekanı kendileri için kiralayabilirler. Evlilik mekanını kiraladıktan sonra bir pencere gelecektir. O pencereye hangi gün evlenmek istediğinizi yazabilirsiniz. O gün gelince evlilik seremonisi olacaktır. Bir tarih kararlaştırdıktan sonra bir şifre koyacaksınız. Bu şifreyi evlilik gününde kullanmanız gerecektir. 
Evlilik günü geldiğinde şifre ile beraber bir oyun içi hatırlatma maili gelecektir. Hazır olduğunzda, Sumanda ile konuşarak seremoniyi başlatabilirsiniz. 

Tebrikler! Artık karı koca oldunuz. Evlenirken ekran görüntüsü almayı unutmayın...  

Battle O The Immortals oynamak için sabırsızlanan oyuncularımıza bir müjde vereyim. Çok yakın bir zamanda Battle O The Immortals indir butonumuz sizleri bekliyor olacak.

0 yorum :

Yorum Gönder