4 Haziran 2013 Salı

Battle of the immortals Kara Alev Tapınağı

 Kara Alev Tapınağı

Kara Alev Tapınağı özel bir keşif bölgesidir. Battle of the immortals oynamak isteyen oyuncularımıza öncü bilgi :)

Tapınağa erişim

 Cavinar her hafta büyülü malzeme bağışı düzenliyor. 1000 bağış miktarına ulaşıldığında,  Karonna haftanın geri kalanı boyunca size Kara Alev Amblemini sunacak.  Amblem sayesinde tapınağı 40 dakika boyunca keşfe çıkabilirsiniz. Tapınak girişi Diyar 2'de  Pus Mağarası'ndadır. 40 dakikalık keşif süresi doldığında  "Hedefini Yükselt !"  ün puanı kazanırsınız.

Yapısı

Kara Alev Tapınağı'nda 16 oda bulunur. Tüm tapınak tarafsız bölgedir. Pek çok oda, tabut, sandık ve başka eşyalarla doludur. Bunlardan bazen 20000 değerinde para kazanılabilir. Bu eşyaların yeniden ortaya çıkma süreleri 15 dakikadır. Temel yaratıklar; Keskin Sürüngen (Svy 67), Yanan Gözcü (Svy 67 Saldırgan) ve Ateş Ruhu (Svy 69 Saldırgan). Bunlardan  Enerji Taşı,  Yırtık Alev Parşömenleri  düşürülebilir.

Oda I

Taş Işınlayıcı,  Hyakoree ve Sağ Kalan Kaşif bulunur. Elinizde Kare, Üçgen ve Yuvarlak Alev Taşları varsa, Taş Işınlayıcı sizi son oda olan oda XVI'ya ışınlar.  Oda II'ye  Işınlar

Oda II

Yanan Gözcüler bulunur.   Sağ Kalan Kaşif görevi için Amy'nin Kalıntıları bulur.   Işınlayıcı

 oda I ve III'e  ışınlar Işınlayıcı  oda VI için etkinleştirildi(çözüm için  oda III'e bakın)

Oda III

Keskin Sürüngen bulunur.  Oda II'ye Işınlar  Oda II'deki ışınlayıcı için etkinleştirme bulmacası bulunur. Bulmacada 4 kol bulunur. Kollar doğru sıra ile çekilmelidir. Bu odaya her girişte kol sırası değişir. Bir kol yanlış çekildiğinde, süreç sıfırlanır. 4 kolu da doğru sıralamayla çekerseniz oda II'den oda VI'ya ışınlanmanızı sağlayacak güçlendirmeyi elde edersiniz.

Not: Bu odaya girişlerde sıralama değişmez. Zamana göre değişir, toplamda 3 olasılık vardır:

KB - KD - GD , GB (Z sıralaması) KD - GD - KB - GB (N sıralaması) GD - KB - KD - GB (X sıralaması)

Şimdiye kadar GB'nın ilk çekilmesi gereken kol olduğunu görmüş değilim.

Ayrıca 6. odadan önce yapmak istediğin bazı şeyler varsa 3 kolu çekip 4. kolu bir süre daha bekletebilirsiniz. Bu sürenin ne kadar olduğunu bilmesem de, ben 3. ile 4. kol arasında en fazla 2 dakika bekledim.

Oda IV

Eşi olmayan bu odaya giriş, sadece  Oda VIII'deki Krono Işınlama Geçidinden yapılmaktadır. Odada pek çok geçit bulunur. Odadaki sandıklar TP ve ödüller verir ya da sizi  Oda III'e ışınlar. Tek seferde 15 sandık açabilirseniz bir unvan kazanırsınız.

Oda V

Sadece  Oda IX'dan ulaşılabilir. Kare Alev Taşı ve Ateş Ruhları bulunur.  Oda I'e Işınlar

Oda VI

Kol bulmacasını çözerek ulaşılabilir. Yanan Gözcüler ve Ateş Ruhları bulunur.  Oda X'a Işınlar. [url]Kara Alev Tapınağı(130,130)[/url] koordinantları da bu odadadır. ( Hyakore'nin görevi gereklidir)


0 yorum :

Yorum Gönder