11 Haziran 2013 Salı

Battle Of The Immortals Hizmetkârları Sistemi

Merhaba Hermod Takipcileri;

Sizlere bu yazımda Battle of the ımmortals oyunumuzda nasıl hizmetkar elde edebileceğinizden bahsedeceğim. Oyunumuz açılmadan önce birçok sistemi bilmenizi ve oyun açıldığında zorluk çekmemenizi istemekteyim.

Hizmetkârları elde etmek için en temel yol canavarları öldürmektir. Canavarların isimleri sarı ve kırmızı renklerdedir (saldırgan olup olmadıklarına göre değişir). Gökkuşağı Vadisi 'ndeki Canavarlar Hizmetkâr Türü Canavarlar olarak belirtildiklerinden, verimli canavarlar normalde bulunan canavarlardan daha çoktur.
Canavar'ın sağlık barı yanında bir işaret vardır. Eğer yoksa canavar yakalanamaz durumdadır.
Hepsi genelde bir canavar kesildikten sonra o canavarın başka bir versiyonu yakalamanız için belirecektir. Yakalanabilecek canavarların isimleri yeşil renktedir. Ayrıca etiketlendirileceklerdir
Yakalanabilir ve mouse'unuz bir çektik gösterecektir. (Kılıç işaretinin karşısında göreceksiniz ve saldırılabilir bir canavarı gösterir). Canavar üzerine tıklayın ve karakteriniz hizmetkârı ele geçirmeye çalışıyor.
 Canavarı yakaladıktan sonra, bir not alacaksın ve Hizmetkâr sekmesinde yeni hizmetkârını göreceksin. (X tuşu)
Hizmetkârın mod, kalite ve gelişimi rastgele şansa bağlıdır.
Kazanılacak diğer hizmetkârlar etkinlik hizmetkârları veya Zodyak hizmetkârlarıdır.
Hizmetkârınızı çağırmak için onun seviyesinden en fazla 10 seviye altında olabilirsiniz. Örneğin; eğer hizmetkârınız seviye 60 ise, onu çağırmak için en az 50. seviyede olmanız gerekiyor.

2 yorum :

  1. google translate terk :D :D :D

    YanıtlaSil
  2. Hizmetkarlar Güç Dayanıklılık Gibi Özelikleri Şans mı Yoksa Playerlar mı Belirleyebilecek?

    YanıtlaSil