Battle of the Immortals: Tegin

Her zaman en önde, yakın temasta savaşan Tegin sınıfı, giydiği hafif zırhlarla fiziksel saldırıları savuştururken rahatça hareket eder. Fakat büyü saldırılarına karşı o kadar dayanıklı sayılmayabilirler. Savaşlara ön sıralardan dalan Tegin, sahip olduğu yeteneklerle çok sayıda düşmanını zayıflatabilir ve yavaşlatabilir.

Battle of the Immortals: Bledar

Bir partinin olmazsa olmazı Bledar karakteri, ön cephede savaşmasıyla bilinir. Buz ve Işık güçleriyle kendi savunmalarını yükseltirken rakibin savunmasını zayıflatırlar.

Battle of the Immortals: Thrın

Thrın “onay”kılan odaklanan eğitimin büyük bir çoğunluğu harcarmak.Daha sonra “saati” durdurmak ile ilgili okuyan bir zaman ile daha büyük miktarda harcama. Birçok Slayer yetenekleri fiziksel ve büyülü elementleri kullanmaktadır bir karışıma neden amacıyla zehirler.

Battle of the Immortals: Merdümgiriz

Kutsal güçlerini saldırı ve savunma özelliklerini arttırmak için kullanan Merdümgiriz, parti üyelerine koruma ve şifa sağlarken güçlerini saldırı için de kullanabilir. Merdümgirizsiz bir parti ölmeye mahkûmdur.

Battle of the Immortals: Khaman

Khaman ruh çağırma ve ilahi ile iletişim konusunda uzmandır. Khaman’lar hedefi susturmak (sessizliğe gömmek) için bir şans ile sihirli saldırıları değişmektedir.

Battle of the Immortals: Solbon

Gizemli ve element tabanlı büyü sanatlarında uzmanlaşan Solbon, ölümcül güçleriyle rakiplerini yıkıma ve kaosa sürükler. Kalabalık düşman topluluklarını kontrol etmede ve kapana kıstırmada usta olan bu sınıf, Alan Etkili Büyüleriyle aynı anda pek çok kişiye saldırarak rakiplerine kan kusturur.

20 Kasım 2013 Çarşamba

Goley Kasımda Sizlerle


Joygame ekibimin uzun zamandır üzerinde sıkı çalıştığı GOLEY yakında bekleyenlerini mutlu edecek.
Mmo futbol oyunu denildiğinde akla gelen çok fazla oyun olmadığını görmekteyiz. Bu duruma son verecek projemiz bitiş çizgisine yaklaşıyor. Küçük yaşlarda sokakta oynadığımız futbol'u evlerimize taşıyacak oyun+

Goley sevenlerine ne gibi özellikler sağlıyor;
- Hem futbolcu hem manager olma şansı
- Futbolcu geliştirme sistemi
- Geniş takım ve futbolcu tabanı ile kendi yıldız takımınızı oluşturma imkanı ve daha birçok özellik
Online futbol oyunu oynamak isteyen milyonlarca kişiden sadece birisin!,
Neden daha fazlası olmayalımki

7 Kasım 2013 Perşembe

İlk Kampanya İlk Paket

Merhaba Hermod Takipçileri;

Sizlere bu yazında güzel haberler vereceğim. Bildiğiniz üzere Battle of the Immortals isimli oyunumuzda artık açık betadayız. Açık beta ile birlikte oyuncularımızın yanında oluğumuzu gösteren hediye paketleri hazırlamaya başladık. İlk kampanyamız olduğu için sizlerin en beğendiği eşyaları Paket içeriğinde göremeyebilirsiniz. Açık beta sürecinde yeni olduğumuz için henüz markette sizi en çok cezbeden ürünler neler öğrenemedik. Kampanyalarımız tabiki ilerleyen bölümlerde sizin istekleriniz doğrultusunda şekillenecektir. Yinede elinden geldiğince sizinle olmaya çalışan bir oyun ekibiniz olduğunu unutmayın. ;)

Kampanya Detayları Aşağıdaki Gibidir

30.000 JP (1800 ZEN) yükleyen tüm oyuncularımız 1 adet Anımsatma Taşı, 11’li Vasıfsız Binek Cevher Paketi, 2 adet Çifte TP Yumurtası  ve Valkyrie ‘nin Göz Yaşı’ndan oluşan toplam 618 Zen değerindeki paketin sahibi olacak. Kazancınız %35

50.000 JP (3000 ZEN) yükleyen tüm oyuncularımız 2 adet Anımsatma Taşı, 11’li Elit Binek Cevher Paketi,  2 adet Çifte TP Yumurtası,  Valkyrie ‘nin Göz Yaşı, Artemis'in Göz Yaşı ve 10 adet Temel Hizmetkar Cevheri’nden oluşan toplam 1118 Zen değerindeki paketin sahibi olacak. Kazancınız %37

BATTLE OF THE IMMORTALS DİYARINA GİRİŞ YAPMAYA FIRSAT BULAMAYANLAR İÇİN

4 Kasım 2013 Pazartesi

Cengiz Han 2 Demir Yumruk

Merhaba Blog Severler;
Bu yazımda firmamızın mmorpg oyunu Cengiz Han 2'den bahsedeceğim.
Cengiz Han’a oyuncular Moğol Ordusu’nun yeni askerleri olarak başlarlar.Fakat İmparatorluğa hizmet eden birçok büyük Krallık da bulunmaktadır. Pers, Rus, Türk ve Moğol Krallıkları İmparatorluk içinde kendilerine avantaj sağlayacak konuma ulaşmak için mücadele etmektedir.
Oyun içerisinde Krallıklar arası geçiş yapmanız mümkündür buda güç dengesini siz oyuncuların eşitlemesini sağlıyor. Kendine güvenen oyuncuların güçsüz krallıklara geçerek büyük ordulara baş kaldırması oyunu en zevkli kılan özellik diyebilirim.

Oyuncuları Oyun İçerisindeki En Büyük Hedefleri 
İmparatorluğu ayakta tutmak, topraklarını genişletmek ve Kral oluncaya dek yükselmeyi sürdürmektedir. Diğer Krallıklara savaş ve Cengiz Han’ın saygınlığına ulaşıncaya kadar güçlenmeye devam et.