Battle of the Immortals: Tegin

Her zaman en önde, yakın temasta savaşan Tegin sınıfı, giydiği hafif zırhlarla fiziksel saldırıları savuştururken rahatça hareket eder. Fakat büyü saldırılarına karşı o kadar dayanıklı sayılmayabilirler. Savaşlara ön sıralardan dalan Tegin, sahip olduğu yeteneklerle çok sayıda düşmanını zayıflatabilir ve yavaşlatabilir.

Battle of the Immortals: Bledar

Bir partinin olmazsa olmazı Bledar karakteri, ön cephede savaşmasıyla bilinir. Buz ve Işık güçleriyle kendi savunmalarını yükseltirken rakibin savunmasını zayıflatırlar.

Battle of the Immortals: Thrın

Thrın “onay”kılan odaklanan eğitimin büyük bir çoğunluğu harcarmak.Daha sonra “saati” durdurmak ile ilgili okuyan bir zaman ile daha büyük miktarda harcama. Birçok Slayer yetenekleri fiziksel ve büyülü elementleri kullanmaktadır bir karışıma neden amacıyla zehirler.

Battle of the Immortals: Merdümgiriz

Kutsal güçlerini saldırı ve savunma özelliklerini arttırmak için kullanan Merdümgiriz, parti üyelerine koruma ve şifa sağlarken güçlerini saldırı için de kullanabilir. Merdümgirizsiz bir parti ölmeye mahkûmdur.

Battle of the Immortals: Khaman

Khaman ruh çağırma ve ilahi ile iletişim konusunda uzmandır. Khaman’lar hedefi susturmak (sessizliğe gömmek) için bir şans ile sihirli saldırıları değişmektedir.

Battle of the Immortals: Solbon

Gizemli ve element tabanlı büyü sanatlarında uzmanlaşan Solbon, ölümcül güçleriyle rakiplerini yıkıma ve kaosa sürükler. Kalabalık düşman topluluklarını kontrol etmede ve kapana kıstırmada usta olan bu sınıf, Alan Etkili Büyüleriyle aynı anda pek çok kişiye saldırarak rakiplerine kan kusturur.

26 Eylül 2013 Perşembe

Dansın Yıldızları Bu Oyunda

Merhaba blog severler;

Bu hafta sizlere Türkiye'de hızla büyüyen ve kendi türünde en iyi olan Mstar oyunumuzu tanıtacağım.
Savaş oyunları, eski çağlar, keşifler vb faaliyetlerden artık sıkıldınız ve farklı bir oyun mu arıyorsunuz.
 O zaman Mstar oynamaya hazır olun

MStar tam size göre. Nurien Software tarafından Unreal 3 oyun motoru ile geliştirilen MStar Online, ücretsiz oynanabilen oldukça keyifli bir dans oyunudur. Benzerlerinin aksine gerçeğe yakın kaliteli grafiklere sahip olan MStar, özelleştirebilir karakter seçenekleriyle en küçük detayları bile istediğiniz şekilde düzenlemenize olanak veriyor. Bu sayede sevdiğiniz birinin görüntüsüne yakın bir karakter tasarlayarak oyunu daha eğlenceli hale getirmeniz mümkün. Ten, saç, göz gibi temel özelliklerin yanısıra yüzlerce çeşit kıyafet ve aksesuarın yer aldığı oyunda sık sık yapılan güncellemeler sayesinde dünyaca ünlü markalar ait son moda ürünleri bulabiliyorsunuz.
Birçok farklı oyun modu bulunan MStar‘da hem tek başınıza hem de gurup halinde dans edebilirsiniz.

DANSIN YILDIZLARI OLMAYA HAZIR OLUN :)

24 Eylül 2013 Salı

BOI Kapalı Beta Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Merhaba Hermod takipçileri;

Yeni oyunumuz BOI tüm oyuncularını mutlu etmeyi başardı. 15 günlük kapalı beta sürecine giren oyunumuz oyun sevenleri ile buluşmanın heyecanını yaşıyor. Oyuncular BOI dünyasını keşfederken oyunun lokalizasyon sürecindeki çeviri hatalarını da bularak açık beta için hazırlık yapıyorlar.
Battle of the Immortals oyunumuzu henüz keşfetme şansı bulamadı iseniz hala geç sayılmaz.
Açık beta sürecine giçildiği anda tüm karakterler sıfırlanacak ve oyunumuz sıfırdan minimum hata ile oyuncularımıza sunulacak.

Battle of the immortals indirme linki için burayı tıklaya bilirsiniz.
Ölümsüzler ordusunda yer almak isteyen tüm MMORPG severleri gönül rahatlığı ile Batle of the Immortals dünyasına davet ediyorum. BOI gerçekten Türkiye piyasasındaki en iyi oyunlarla kıyaslanabilecek düzeyde bir oyundur.

Oyunumuzu denediğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Tüm MMO sevenlere iyi oyunlar ve eğlenceli günler dilerim.



16 Eylül 2013 Pazartesi

MMOFPS BİR ÇILGINLIKSA BEN ÇILDIRMAYA HAZIRIM

Merhaba Hermod Takipçileri;

Bugün size FPS oyunlarımız hakkında bir şeyler yazmak istiyorum. Şimdi diyeceksiniz neden RPG değilde FPS oyunlar, unutmayın ki ben eski bir MMOFPS oyuncusu ve oyun görevlisiyim.


Uzun zamandır Wolfteam oynamıyordum gerek iş yoğunluğu gerekse özel hayat artık her oyunumuzu çok fazla oynamama izin vermiyor. Bu süreçte Wolfteam ekibinin doğru durmadığını fark ettim oyunu o kadar iyi geliştirmişler ki farklı bir oyun oynuyormuş gibi zevk aldım.
Sonra dedim ki neyi bekliyordun Wolfteam oynamak için :)
Tabi hazır el atmışken S2 yide oynamadan olmazdı. Nede olsa uzun süre emek verdiğim ve oyuncuları tarafından çok sevildiğim bir MMOFPS oyunudur. Uzun bir süreden sonra beni gören oyuncular yinemi banka haritası Hermod deyince kendimi paslanmış hissettim. :)
Şaka bir yana MMOFPS oyunlarının yeri bir başkadır. Ben her iki taraftada iş gördüğüm için bazen RPG ye ayağımı kaydırıyorlar yapacak bir şey yok.
Bu yazında tüm FPS sevenleri selamlıyor ve yazılarımı okuyarak benimle oldukları için teşekkür ediyorum.
İyi oyunlar oyun dünyasının yaramaz Savaşçıları ;)

9 Eylül 2013 Pazartesi

Tarayıcı Tabanlı Oyunlar


Merhaba Hermod Takipcileri;

Bugün sizlere tarayıcı oyunlarının artılarından ve eksilerinden bahsedeceğim. Bildiğiniz üzere oyun sektörü hızla gelişen bir sektördür. Çok fazla oyuncu olması nedeniyle oyunlarda kullanıcıların isteklerine göre şekillenmeye başladı.

 Kullanıcıların bir oyunu oynarken en fazla sıkıntı çektiği bölümün oyunu indirmek ve yüklemek olduğunu biliyoruz. Bunun üzerinde duran oyun firmaları tek çözümün tarayıcı üzerinden oyun oynamak olduğunu düşündü. Şuan tarayıcı üzerinden yayınlanan oyunlar o kadar geliştirildi ki diğer oyunlardan ayırmak mümkün değil gibi gözüküyor. Aslında bu durum ilerde oyunların bir konsol üzerinden değil sadece bir ekran ile oynana bileceğinin de habercisidir.


Joygame resmi sitesinde de tarayıcınız aracılığıyla oynayabileceğiniz online oyunlar bulabilirsiniz. Joygame’ e yeni dahil olan Legend Online’ı ve Facebook üzerinden oynayabileceğiniz OkeyTÜRK’ü tavsiye ederim. 

Keyifli oyunlar!

3 Eylül 2013 Salı

Legend Online Artık Joygame'de

Herkese Merhabalar;

Türkiye'de çok fazla oyun severin keyifle oynadığı Legend artık joygame kalitesiyle sizlerle arkadaşlar.

Legend Online Joygame tarafından yayınlanan tarayıcı tabanlı bir MMORPG oyunudur. İlk olarak Facebook üzerinden kullanıcılarla buluşan oyun artık kendi web sayfası üzerinden de oynanabiliyor. MMORPG ögelerinin stratejiyle buluştuğu Legend Online‘da hem sahip olduğunuz şehri hem de karakterinizi ve askerlerinizi geliştiriyorsunuz. Legend Online hızlı giriş uygulamasını kullanarak Legend Online‘ı masaüstünüzden de oynayabilirsiniz.


Kendi halinde bir savaşçı olarak başladığınız oyuna esir düşmüş bir rahibeyi ve savaş halindeki bir şehri kurtararak kudretli bir lord olarak devam ediyorsunuz. Bu süreçten sonra kahramanınızla birlikte şehrinizi de geliştirmeniz gerekiyor. Şehrinizde yer alan askerleri katıldığınız savaşlarda yanınıza alabiliyorsunuz. Bu askerler savaş düzeninde bir taraftan rakibin saldırılarını göğüsleyip darbe almanızı engellerken diğer taraftan saldırılar yaparak rakibinizi yenmenize yardımcı oluyor. Oyunda ilerlemenizde büyük önemi olan bu askerleri teknoloji araştırmalarını tamamlayarak daha güçlü hale getirmeniz de mümkün.

Legend Online3‘da görev yapmaktan sıkıldığınızda yeteneklerinizi sınayıp stres atabileceğiniz zindanlar da bulunuyor. Ayrıca oyun içerisinde yapılan etkinlikler sayesinde hem çeşitli ödüller kazanabiliyor hem de daha kahramanınızı daha hızlı geliştirebiliyorsunuz. Kolay oynanabilirliğiyle oyuncuların beğenisi toplayan Legend Online, gereksiz sınırlandırmalarıyla ise olumsuz not alıyor.