9 Temmuz 2013 Salı

Pus Mağarası Hakkında Bilmedikleriniz


Merhaba Hermod Takipçileri;
Sizlere bugün öteki dünya yazıtları isimli görevimizi tanıtacağım. Görevlerin nasıl ilerlediğini öğrenmenizin faydalı olacağını düşünmekteyim.
Pus Mağarası Krallar Vadisinde(84,200) yer alır.    Oraya Atlantis Meydanındaki
 Karonna'dan ışınlanabilirsiniz . Giriş için Seviye 55 olmak gerekir.
İçeri girdiğinizde mızraklara dikkat edin. Size hasar verebilir ve hizmetkarınızı öldürebilir. Ayrıca sizi dondurabilecek sütunlara dikkat edin. Hasar vermezler fakat canavarlara karşı sizi korunmasız bırakabilirler.

Işınlama Geçidi
Işınlama geçidinde 3 adet renkli düğme bulunur (Kırmızı, Mavi ve Sarı).
Işınlama geçidine gidip onu etkinleştirin. Kırmızı, mavi ve sarı renklerde bir sıralama ile karşılaşacaksınız. Işınlama geçidinin konuşma penceresini kapatıp kırmızı, mavi ve sarı düğmelere az önce gördüğünüz sıralamayla basın. Böylelikle tuzağı etkisiz hale getirip bir sonraki bölgeye ışınlanabileceksiniz.

Işınlama Geçidi II
Bir sonraki ışınlama için hazırlıklar. Aşağıdaki 8 şartı yerine getirmeniz gerekmektedir:
Akrep Kanı - Altın akreplerden elde edilebilir.
Kemik Tozu - Yerdeki canavar kalıntılarından elde edilebilir.
Tüm bölgedeki sütunlar sallanıncaya kadar 2 sütuna doğru malzemeyi sunun.
Bir sonraki aşamaya kadar hizmetkarınızı salmayın. Güçlendirme sadece sizin için olacaktır, hizmetkarın ölme ihtimali bulunur.
Bir sonraki sütunda alacağınız güçlendirmelerden birisi buz kalkanı, diğeri ise ateş kalkanıdır. Alacağınız güçlendirmeye uygun olan yolu seçtiğinizden emin olun. Ateş kalkanı aldıysanız sağdan, buz kalkanı aldıysanız soldan gitmelisiniz. Dikkat: Yanlış seçim sizi ölüme sürükler. (Tuzaklarda da renkler geçerlidir; mavi buz, kırmızı ateş.)

Öteki Dünya Yazıtları
Bir sonraki bölgedeki tüm canavarları öldürün. Dirilmeleri yavaş olduğundan 3 ışınlayıcı arasında kolayca gidip gelebilirsiniz.
Bir sonraki görevde 3 ışınlayıcıyı etkinleştirin, ardından sizi merkeze götürecek ışınlayıcıya dönün. Önemli diğer bir nokta ise, bir ışınlayıcıyı etkinleştirdiğinizde, üstte çıkan ikonun kalan zamanı göstermesidir. Böylelikle ışınlayıcıların etkin kalma sürelerini görebilirsiniz. Üçünü de etkinleştirince sonuncu sizi ortaya yönlendirir. Tam olarak; 3(4.5 dk), ardından 1(2.5 dk) sonra da 2(20 sn) şeklinde çalışır.
Ortaya ulaştığınızda pek çok engel, 3 kitap, canavarlar, sandıklar ve kristaller sizi bekliyor olacak. Öncelikle kitapları bir kez okuyup canavarları öldürdüğünüzde Kafatası Rozeti Parçaları elde edeceksiniz. Parçaları birleştirip rozeti oluşturun, ardından diğer kitapları okuyun.

Hayalet kitabı için ışınlayıcı ile merkezden ayrılın, sandıkları, kemikleri ve bulabildiğiniz her şeyi kontrol edin. Bu noktada ne görürseniz alın. Doğru bir şekilde yaparsanız hayaletler ortaya çıkacak (hayalet güçlendirmesine sahipseniz).
Unutmayın: Gün içinde toplam 5 güçlendirme alabilirsiniz, tamamlamanız için ise en az 3 taneye ihtiyacınız vardır. Böylelikle iki kez tamamlamak söz konusu değildir. NOT: Hızlı bir şekilde öldürmezseniz, bir seferde bir kitabı etkinleltirirseniz ve diğerlerini etkinleştirmeden belirli canavarları öldürmeye devam ederseniz
16 güçlendirmeyi boşa harcarsınız.

Durmaksızın hasar almayan devam ettiğiniz zamanlarda bir kristali kırarak hasara eşit miktarda iyileştirme alabilirsiniz. (Ayrıca kitapların olduğu köşede zehirden etkilenmeyen güvenli bir nokta bulunur.)
Kafatası, Canavar veHayalet Rozetini saklayın. Üçünü de elde ettikten sonra hepsini yerlerine yerleştiremezseniz baştan başlamanız gerekir. Bu yüzden önce üçünü de toplamaya bakın.
Ardından kitaplara gidip yerleştirin, mağaranın yerini gösteren haritayı elde edeceksiniz. Oraya gidin, parşömene sağ tıklayıp baş düşmanı çağırın. Onu öldürüp eşyasını alın. Ardından ortadaki meydana dönün.
Sonrasında sağ tarafta Öteki Dünya Yazıtlarını bulun. Tanımlanmamış Öteki Dünya Yazıtları kalıtlarını almak için onu etkinleştirin.
Tanımlama konusunda şansınız yaver gidebilir, kalıt kırılabilir, sahte çıkabilir. (Tanımlama Parşömenlerini Atlantis Meydanı'ndaki Kardanny'den alabilirsiniz.)

Altın Sandık Bölgeleri

Burada otomatik yön bulucuyu kullanırsanız, bölgedeki tuzaklar ve canavarlar yüzünden ölme ihtimaliniz epey yüksek olur. Altın sandıklara, ikinci ışınlayıcıdan sonra ulaşılabilir.

Pus Mağarası(256,172)
Pus Mağarası(180,121)
Pus Mağarası(134,218)

Battle Of The Immortals oynamak için sabırsızlıkla bekleyen oyuncularımız, bizi Facebook ve Forum ayfalarımızdan takip etmeyi unutmayınız.

0 yorum :

Yorum Gönder